Yılın 365 Günü Sağlık Çalışanlarının Yanındayız

EGEOLAY/Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube İl Divan toplantısı Aydın ve Kütahya Şubeleriyle ortak düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Yılın 365 Günü Sağlık Çalışanlarının Yanındayız
Editör: Ege Olay
08 Kasım 2021 - 12:16 - Güncelleme: 08 Kasım 2021 - 16:32
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen İl Divan toplantısında katılımcılara hitap eden İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir  “Bizler sağlık emekçilerinin kapısını sadece yetki dönemlerinde çalanlardan asla olmadık, olmayacağız. Yılın 365 günü yönetim kurulumuzla, ilçe başkanlarımızla, kurum temsilcilerimizle sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu gösterdik” ifadelerini kullandı.

6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarından dolayı sahada ellerinin güçlü olduğunu belirten Özdemir, “Biz kaynağını değerlerinden, gücünü ise teşkilatından ve üyelerinden alan bir sendikayız. Hizmet sendikacılığı mücadelemizin neferleri olarak, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mesleğinin onuruna yaraşır haklar ve çalışma koşullarına erişmesi için bütün benliğimizle mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise, “Sağlık-Sen olarak, öncelikli amacımız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın her açıdan refahını artırmak. Elde ettiğimiz kazanımlarla birlikte sağlık çalışanlarının gelirlerinde ciddi oranda artış yaşanacak. Bundan sonrada sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her açıdan refah düzeyini artırabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum