Reklam

Yıldırım İzmir'de konuştu :'Nerede olursak olalım her zaman İzmir bizim kalbimizdedir'

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bir dizi ziyaret ve açılış için geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanında partililer tarafından karşılandı. Burada kısa bir konuşma yapan Yıldırım, “İzmir’in bizim gönlümüzdeki yeri ayrı. Nerede olursak olalım her zaman İzmir bizim kalbimizdedir, gönlümüzdedir” dedi.

Yıldırım İzmir'de konuştu :'Nerede olursak olalım her zaman İzmir bizim kalbimizdedir'
Editör: Ege Olay
22 Temmuz 2019 - 15:30
Parlamenter sistemin son Başbakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, yaklaşık 5 ay sonra ilk kez İzmir’e geldi. Adnan Menderes Havalimanı’nda partililer tarafından sloganlarla karşılandı. Partililer, “Vurur yüze ifadesi, Binali Yıldırım Konak’ın bir tanesi”, “Herkes konuşur, Binali Yıldırım yapar” yazılı dövizler taşıdı. 



Yıldırım, burada kısa bir konuşma yaptı. Yıldırım, şunları söyledi:

“Son bir yılı seçimlerle, mitinglerle çok vakit geçirdik. Sizleri çok yorduk. Ayrı kaldık. Hasretimiz bugün bitti. Bugün yine beraberiz. İzmir’in bizim gönlümüzdeki yeri ayrı. Nerede olursak olalım, hangi konumda olursak olalım her zaman İzmir bizim kalbimizdedir, gönlümüzdedir. Aylar sonra İzmir’e geldik. Kerem Ali Sürekli’ye teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Ondan önce görev yapan il başkanlarımıza, Aydın Şengül başkanımıza teşekkür ediyorum”



İYİ Kİ VARSINIZ!



“İzmir’de geçtiğimiz 5 yıl içerisinde güzel hizmetler yapan Ödemiş, Torbalı, Kemalpaşa, Menderes Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum. İzmir’e hizmetimiz devam edecek. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde bundan sonra seçimsiz bir 4 yıl birlikte İzmir’imizin, Türkiye’mizin kalkınması için, ekonomisinin çok daha iyi konuma gelmesi için, büyüme için, adalet için, huzur ve güvenlik için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İyi ki varsanız. Sizlerle gurur duyuyoruz”



EN NET MESAJ ADNAN MENDERES’TEN VERİLİYOR 



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, “İzmir’e çok büyük hizmetler kazandırırken bize çok büyük destek veren Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin. Bu kalabalık sağda solda akbaba gibi bu partinin tökezlemesini bekleyen kişilere en iyi mesajı Adnan Menderes Havalimanı’nda veriyordur." dedi.



GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ!



AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Pazartesi günü Konak Meydan’ında 50 bin kişi yürüdük. Hedeflerimize durmadan emin adımlarımızla yürüyoruz. 2023-2024 Cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimlerine çalışacağız. Büyükşehir’i alacağız. Alacağımız ama önce gönüllere gireceğiz. Ondan sonra alacağız. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. )Gundemebakış)

YORUMLAR

  • 0 Yorum