Yetenekli çocuk avcıları İzmiri merkez seçtiler

EGEOLAY /Türkiye’nin ilk çocuk ajansı Layla Şirin, İzmir’de iki yıldır faaliyet gösteren şubesi ile birçok yetenekli çocuk ve genç oyuncuyu sektöre kazandırmaya devam ediyor.

Yetenekli çocuk avcıları İzmiri merkez seçtiler
Editör: Ege Olay
11 Kasım 2019 - 23:11
Ajansın kurucusu Leyla Albayrak, İzmir şube yetkilisi Idil Arabacı ile birlikte düzenledikleri atölyede çocuklara temel oyunculuk eğitimleri vererek, İstanbul dışında yaşayan keşfedilmemiş yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefliyorlar.

 Layla Şirin İzmir şubesi açıldığı günden bugüne birçok projede elliye yakın oyuncuyu ekran seyircisi ile buluşturmuştu. Düzenlenen atölyede ise Leyla Albayrak çocuklara sektörün püf noktalarını uygulamalı şekilde anlatmış, sadece çocukların değil ailelerin de bu süreci daha bilinçli yürütmesi adına önemli bir etkinlik gerçekleştirmişti. Atölyede çocuklar deneme çekiminde neler yapılacağının, katalog çekimlerinde nasıl poz verileceğinin, dizi, sinema veya reklam çekimlerinin farklarının neler olduğunun, ipuçlarını öğrenme fırsatı buldular. 

İzmir şubesi deneyimli çocuk oyuncularından Atabek Uymaz, Nehir Damla Özçelik ve Mehmet Kervancı tecrübelerini atölyede arkadaşlarına anlattılar. Sektördeki 27 yıllık tecrübesi ile birçok bebek, çocuk ve genci sektörün önemli işleriyle buluşturan ajans bu tarz etkinliklerin daha fazla yapılacağının müjdesini de verdi.

Kenan İmirzalioglu'nun çekimleri süren yeni projesi Alef' in çocuk başrol oyuncusu Stefani Su Çağlar ve Çağatay Ulusoy'un yeni çekeceği sinema filmi Saka'da, Ulusoy'un çocukluğunu canlandıracak olan Mehmet Kervancı, Layla Şirin Ajans İzmir şube oyuncuları arasından seçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum