Yaşar Holding ve Pınar Karşıyaka yeni sezon öncesi biraraya geldi

EGEOLAY/Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde düzenlenen tanışma yemeğinde Yaşar Holding yöneticileri ile Pınar Karşıyaka idari kadrosu ve basketbol takımı buluştu.

Yaşar Holding ve Pınar Karşıyaka yeni sezon öncesi biraraya geldi
Editör: Ege Olay
30 Eylül 2022 - 17:20
Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde 28 Eylül akşamı Cumba Restaurant’ta gerçekleşen yemek davetine Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Holding İcra Başkan Yardımcısı Suat Özyiğit, Yaşar Holding Mali İşler ve Bütçe Kontrol Başkan Yardımcısı Levent Dağhan, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu ile Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Basketbol Şube yöneticileri, Başantrenör Ufuk Sarıca ve Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı oyuncuları katıldı.
Davette konuşma yapan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar; “Pınar Karşıyaka, başarıları ile bizlere her zaman gurur veriyor.  Yeni sezonda yeni başarılarla gururlanmak istiyoruz.” diye konuşurken, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ise “2022-2023 sezonunda Pınar Karşıyaka’dan şampiyonluk bekliyor, takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.
Karşıyaka Spor Kulubü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın ve Yaşar Topluluğu’nun Karşıyaka Spor Kulubü’nü 65 yıla yakın süredir desteklediğinin ve bunun dünyada da örnek olduğunun altını çizerek 25 yıldır Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın isim sponsoru olan Pınar Karşıyaka’ya teşekkür etti. Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Antrenörü Ufuk Sarıca ise “Yenilenen kadromuz ile hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum