Reklam

Yaman Adaylığa Sıcak Bakıyor

EGEOLAY /İYİ Parti İzmir'in kurucularından olup,bir süre İl Disiplin Kurulunda görev yaptıktan sonra milletvekili aday adaylığı ile adından çokça söz ettiren Tülay Yaman,kendisi ile ilgili son günlerde basında yer alan haberlerle ilgili konuştu.

Yaman Adaylığa Sıcak Bakıyor
Editör: Ege Olay
07 Haziran 2020 - 23:48
Sercan/Çetin



​​​​Koronavirüs salgını sonrasında partilerde de hareketlilik başlıyor.Normalleşme ile birlikte teşkilatlanma ve kongre programlarına odaklanan siyasi partiler'de yaşanan son gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Kovid-19 salgını dolayısıyla ileri bir tarihe erteleyen İYİ Parti İzmir'de İl Başkanlığı Kongresi 21 Haziran'da İzmir Alsancak Hava Gazı Fabrikasında yapılacak.

Diğer yandan İYİ Parti İzmir'in kurucularından olup,bir süre İl Disiplin Kurulunda görev yaptıktan sonra milletvekili aday adaylığı ile adından çokça söz ettiren tecrübeli kadın siyasetçi Tülay Yaman,kendisi ile ilgili son günlerde basında yer alan haberlerle ilgili konuştu.

İzmir siyasetine hareketlilik getiren haberler sonrasında görüşlerine başvurduğumuz sevilen siyasetçi, il başkanlığı adaylığına sıcak baktığını,liyakatına,samimiyetine ve vizyonuna güvenen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Kongre takviminin ülkenin normalleşme sürecinin hemen ardından alınmasına dair görüşlerini aktaran İYİ Parti'li Yaman,zamanın kısıtlı olduğunu ve bu kısa süre zarfında hazırlanmanın biraz güç olabileceğini sözlerine ekledi.

Yaman,aksi halde delegelerle de tek tek görüşerek onların sorunlarıyla yakından ilgilenip,projelerinden bahsedeceğini kaydederek İzmir'de partisini daha iyi durumlara getirmek için koordineli çalışma programını masaya yatırmak istediğini söyledi.

Ortaya koyacağı projelerinden de bahseden Yaman,İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in,'' memleket masası'' teklifini,tüm siyasi partilerin İzmir İl Başkanlarını bir araya toplayıp,bir şehir masası kurmayı hedeflediğini ve Izmır 'in 30 ilçe başkanlarıyla da İYİ Parti İzmır ilçe başkanları ile başkanlar masası oluşturacağını sözlerine ekledi.Kendisinin proje odaklı çalışmalarda olup,İzmir' de İYİ Parti'yi güçlü bir konuma getireceklerini ifade etti.

Rakipleriniz için neler düşünüyorsunuz ?sorusuna ise,kimseyi rakip görmediğini, tek rakibinin ise Tülay Yaman yani kendisi olduğunu ve projelere odaklı çalışacağını söyledi. 

Son olarak tüm iyilere başarı dileklerini ileten Yaman,güzel bir kongre olmasını diledi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Günnur GÜRIŞIK
    3 yıl önce
    Gerçekleri söylemiş Tülay YAMAN HANIM nedenmi sanki pazardan mal kaçırırcasına covit-19 nedeniyle daha yeni yeni insanlarla iletişime geçilecek ken birden bu kararın çıkması ve aday olacakların haberleri varken birden 17 gün kala açıklanması manidar dır bence