WeBold Creative, Güner Kardeşler ile Buluştu!

EGEOLAY/WeBold Creative kurucusu Metehan Yılmaz, Saaf, Gıybet, Mass Auto gibi İzmirin yükselen 3 işletmesinin kurucuları olan Niyazi Güner, Selçuk Güner ve Meyhane Gıybet İşletme Müdürü Süleyman Karazeybek ile bir araya geldi.

WeBold Creative, Güner Kardeşler ile Buluştu!
Editör: Ege Olay
27 Ağustos 2022 - 13:57
“Uzun süredir marka danışmanlığını ve reklam hizmetlerini sağladığımız Saaf, Gıybet ve Mass Auto gibi önemli firmaların kurucusu olan Selçuk Güner ve Niyazi Güner ile iş hukukumuzun yanı sıra büyük bir dostluk bağımız var. WeBold olarak adı geçen firmalar için kendi firmamız gibi hizmet vermeye devam edeceğiz. İş bu durumda bugün yaptığımız anlaşma ile iş birliğimizi 10 yıllık bir sözleşme ile taçlandırdık.” Diye aktaran Metehan Yılmaz yeni sezonda da Myvia’da bulunan Gıybet Meyhane’nin büyük etkinliklere ev sahipliği yapacağının ve var olan müşteri kitlesini genişletmek için dinamik adımlar atılacağının altını çizdi.  
Bir yılı aşkın süredir beraber çalışmaktan keyif ve verim aldıklarına dikkat çeken Niyazi Güner “WeBold ailesi ile çalışmaktan mutluyuz, gerek reklam çalışmaları gerekse markalarımıza kattıkları değerli fikir ve atılgan projelerle gayrimenkul, yeme – içme, otomotiv gibi farklı sektörlerde hizmet veren firmalarımıza yıllardır katkı sağlamaktadırlar. Bugün de burada hem dostluğumuzu pekiştirmek hem de hayata geçireceğimiz yeni projeler hakkında beyin fırtınası yapmak için fikir alışverişleri yaptık.” Diye ekledi.
 
SÜPRİZ DOLU BİR SEZON
 
Bir çok proje için hummalı çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Gıybet İşletme Müdürü Süleyman Karazeybek: “Burada Niyazi, Selçuk ve Metehan Bey ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda Meyhane Gıybet için kilit projeler hazırladık. Yeni sezonda eğlencenin merkezi haline gelmeyi hedef alıyoruz. Gerek canlı müzik gerek dj performans etkinliklerimizle misafirlerimize keyifli ve unutulmaz anlar yaşatmayı planlıyoruz.” Diyerek bu sezon Gıybet Sahnesinde sürpriz isimlerin yer alacağına dikkat çekti. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum