'Webhelp Hatıra Ormanı' gelecek nesillere nefes olmayı hedefliyor

EGEOLAY/Son yıllarda topluma değer katan eğitim, çevre ve dezavantajlı grupları destekleyen çalışmalarıyla adından söz ettiren Webhelp, gelecek nesillere nefes olmak adına ‘Webhelp Hatıra Ormanı’ projesini hayata geçirdi.

'Webhelp Hatıra Ormanı' gelecek nesillere nefes olmayı hedefliyor
Editör: Ege Olay
20 Ocak 2023 - 13:02
İş ortaklarının müşteri hizmetlerini yöneten, sektörünün lider şirketi Webhelp, gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakabilmek adına çevre dostu projelere devam ediyor.
İzmir’in Buca ilçesi Kaynaklar bölgesinde başlangıç olarak 7 hektar alanda gerçekleştirilen ‘Webhelp Hatıra Ormanı’ ile adından söz ettiren Webhelp, yıl sonuna kadar en az 10 bin fidan dikme hedefi ile günümüzün en büyük sorunlarından biri olan iklim krizi ile mücadeleye destek olmayı hedefliyor.

Webhelp ekibine dahil olan her çalışan için yeni fidan

Türkiye’de 14 binden fazla çalışanıyla 120’nin üzerinde şirketin çözüm ortağı olan lider BPO şirketlerinden Webhelp’in Türkiye ve Ortadoğu CEO’su Metin Tarakçı, ‘Webhelp Hatıra Ormanı’ açılış töreninde tüm dünyanın gündeminde yer alan sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerinin altını çizdi. İklim krizinin getirebileceği sonuçların çok ciddi olduğunu ve bu sorunların önüne geçebilmek için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Tarakçı,  “Webhelp olarak Orman Genel Müdürlüğü ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte çıktığımız yolda yepyeni umutları filizlendirmek için anlamlı bir organizasyona imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. Ülkemize ve doğamıza katkı sağlama arzusu, yeni nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakma isteğiyle hayata geçirdiğimiz ‘Webhelp Hatıra Ormanı’ projemiz çerçevesinde 7 hektar alanda yıl sonuna kadar 10 bin fidan dikimi yapacağız. Aramıza katılan her bir arkadaşımız için yeni fidanlar ekleyerek her geçen yıl ormanımızı büyütmeyi hedefliyoruz. Ülkemize ve doğamıza katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum