Valilikte yoğun Menemen Mesaisi "AK Partili ve CHP'li vekiller valilikte"

EGEOLAY/CHP İzmir Milletvekillerinden oluşan heyet, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek, Menemen Başkanvekili seçimlerine yönelik hukuk uzmanlarından alınan mütalaaları teslim etti. Öte yandan CHP heyetinden önce AK Partili Mahmut Atila Kaya’nın da Vali Köşger’i ziyaret etiği öğrenildi.

Valilikte yoğun Menemen Mesaisi "AK Partili ve CHP'li vekiller valilikte"
Editör: Ege Olay
05 Ocak 2021 - 18:43

 CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, Sevda Erdan Kılıç, Atila Sertel, Bedri Serter, Özcan Purçu, Mahir Polat İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. Edinilen bilgiye göre, Vali Köşger ile yapılan görüşmede, hukuk uzmanlarından alınan mütalaaların Valilik makamına sunulduğu öğrenildi. Bu kapsamda Menemen Başkanvekili seçimine yönelik hukuki açıdan da değerlendirmenin yapıldığı toplantıda, Vali Köşger’in, daha önceden teslim edilmiş mütalaa ve bugün teslim edilen mütalaaları dikkatle inceleyeceğini söylediği ifade edildi. Nezaket ortamında gerçekleşen toplantıda, Menemen’in ve Menemenlileri hizmetten yoksun kalmamasının altı çizildi. Bugüne kadar yaşanan sürecin de hem siyasi hem de hukuki boyutlarına yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Valilikten çıkan CHP’li vekiller, basına açıklama yapmayacaklarını söylediler.

“AK PARTİLİ KAYA’DA VALİLİKTEYDİ”

Öte yandan, CHP Milletvekili heyetinden önce, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hukukçu Mahmut Atila Kaya, Valilikten çıkarken görüldü.(Halime ERDOĞAN /YENİGÜN )

YORUMLAR

  • 0 Yorum