Vali Ayyıldız, Göztepe Gürsel Aksel Stadında İncelemelerde Bulundu

EGEOLAY/Vali Ayyıldız, Göztepe Spor Klübünün yeni açılacak olan stadını Kulüp Başkanı Mehmet Sepil ile beraber yerinde inceledi.

Vali Ayyıldız, Göztepe Gürsel Aksel Stadında İncelemelerde Bulundu
Editör: Ege Olay
16 Ocak 2020 - 14:27
“Gürsel Aksel Stadyumu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi”ismini alacak Göztepe’nin yeni stadı hakkında Başkan Sepil’den bilgi alan Vali Ayyıldız,stadınve spor merkezinin, İzmir sporu ve futbolu için örnek bir spor tesisi olduğunu kaydetti.



Stadla ilgili genel bilgileri Vali Ayyıldız’a aktaran Başkan Sepil, stadın 34 dönüm alan üzerinde kurulu, 100.000 m2 kapalı alanı olan, zeminde hibrit çim sahalı, Led stadyum aydınlatması bulunan, 39 locası, kale arkası yeni sistem ile 25.000 seyirci kapasiteli, müsabaka sahasının altında 400 araçlık kapalı otoparkının, 25.000 m2’lik sağlıklı yaşam merkezi, sosyal tesisleri, kulüp tarihi müzesi, çocuk oyuncak müzesi,  amatör branşlara ait iletişim ofisleri ve çalışma alanları ve çatısında kamuya açık 600 mt uzunluğunda yürüyüş parkuru olan İzmir’in önemli spor merkezlerinden olduğunu belirtti.



Başkan Sepil, inceleme sırasında Vali Ayyıldız açılışı gerçekleştirilecek olan stadın2. devredeoynanacak olan futbol maçlarına hazır olduğu bilgisini verdi.



Stadın çatısında yer alan kamuya açık yürüyüş parkurunda da incelemede bulunan Vali Ayyıldız, tesisin İzmirlilerin spor yapabileceklerien güzelmekan olduğunu kaydetti.  Vali Ayyıldız, stadın yapılmasında emeği geçenbaşta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, son Başbakanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a, Milletvekillerimize, emeği geçen ve katkıda bulunanlara teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum