Uzman Doktor'dan "Tıbbi Uygulamalardan Doğan İdari Yargı Davaları" Kitabı

EGEOLAY/ Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılarından Uz. Dr. Orhan MERAL "Tıbbi Uygulamalardan Doğan İdari Yargı Davaları" adlı ilk kitabını çıkarttı.

Uzman Doktor'dan "Tıbbi Uygulamalardan Doğan İdari Yargı Davaları" Kitabı
Editör: Ege Olay
16 Eylül 2020 - 12:59 - Güncelleme: 16 Eylül 2020 - 13:05
Tüm dünyada sağlık hizmet sunum alanında yaşanan değişim, tıp alanında giderek artan bir hızda yaşanan teknolojik ve ekonomik gelişmeler çözüm arayan yeni hukuki sorunları da beraberinde getirmiştir. Bu kapsamda Sağlık Hukuku Yüksek Lisans Eğitim Programını tamamlayan, hastanemiz Başhekim Yardımcılarından Uz. Dr. Orhan MERAL "Tıbbi Uygulamalardan Doğan İdari Yargı Davaları" adlı ilk kitabını çıkarttı.



Orhan Meral Kimdir?

 

1983 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. Tıp fakültesini Afyon Kocatepe Üniversitesinde bitirdikten sonra Ege Üniversitesinde Adli Tıp ihtisas eğitimi aldı.  Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 4 yıl çalıştıktan sonra Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne başhekim yardımcısı olarak atandı. Adalet bölümü ve Sağlık Hukuku Yüksek lisans eğitimi de alan Meral'in 30'a yakın makalesi bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum