Urla sahipsiz değildir

EGEOLAY/CHP Urla Belediye Başkan aday adayı Şafak Sol’ Urla sahipsiz değildir’ dedi.

Urla sahipsiz değildir
Editör: Ege Olay
31 Aralık 2023 - 01:14
Urla’da seçime üç ay kala belediye arazisinin 10 yıl kiralanmasının gündeme gelmesi tepki çekti.Kiralama’ya bir tepki’de CHP Urla Belediye Başkan aday adayı Şafak Sol’dan geldi.
CHP Urla Belediye Başkan Aday adayı Sol “Bu Urla’ya ihanettir” şeklinde konuştu
Sol, Urla  ‘Şafak’la doğacak’ derken alaca karanlıklara mı gömülecek?  Biz boşuna mı konuşuyoruz. Bunca yıldır kimsenin aklına gelmeyen fikirleri Urla batsın diye değil yeniden doğsun diye paylaştık. Bir panik bir telaş başladı. Ben boşuna şeffaf yönetim gün ışığında belediyecilik demiyorum.  Çok basit olarak “Urla’nın sahip olduğu değerlerin yerel seçimlere çok kısa bir süre kala ihaleye çıkarılarak kiralanmaya çalışılması yangından mal kaçırmaktır. Bizim Günışığında Belediyecilik anlayışımız, Urla’nın her türlü maddi ve manevi değerlerinin “biz yaptık oldu” anlayışıyla el değiştirme anlayışına her zaman  karşıyız. Partimizin Urla’daki yerel iktidarında hesap veren ve hesap soran belediyecilik anlayışı esas olacaktır.’ diye konuştu. 
 
10 yıl süreyle kiraya verilmesi için Kayyım Belediye başkanın yetki istemesine isyan ederek, “Urla’ya ihanettir” diyen Sol’ Bırakın 31 mart sonrasında göreve gelen belediye başkanı karar versin. Atanmış devlet memurunun seçilmiş belediye meclisini devre dışı bırakması hangi akla hizmettir anlamadım. Meclis toplanmıyor. İki bürokratla tüm kararlar alınıyor. Oysa kiralama ihalesi gibi uzun vadeli konular için mutlaka 90 gün sonra seçilecek yeni meclis beklenmeli.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum