Uluslararası U12 İzmir CUP Başlıyor

EGEOLAY/Altınordu Futbol Kulübü’nün “Dünya İzmir’de Buluşuyor” mottosuyla 7-9 Nisan’da düzenleyeceği “Uluslararası U12 İzmir Cup”’ta heyecan yeniden başlıyor. 7-8-9 Nisan tarihlerinde Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleşecek turnuvaya 22 ülkeden 72 takım ve yaklaşık 1500 sporcu katılacak.

Uluslararası U12 İzmir CUP Başlıyor
Editör: Ege Olay
04 Nisan 2023 - 16:37
Avrupa’nın En Büyük Turnuvası!
Türkiye’de ve Avrupa’da birçok sporcunun keşfedilmesini sağlayan turnuva yeni genç yeteneklerin ortaya çıkmasına olanak sağlayacak.
Organizasyonla çocukların spor yapmaya teşvik edilmesi ve dünyanın dört bir yanından gelen yaşıtlarıyla eğlenceli vakit geçirmeleri amaçlanıyor. Bunun yanında 12 yaş altı yetenekli çocukların keşfedilmesine ve kariyerlerinde büyük bir adım atmalarını sağlamalarına olanak veren önemli turnuva İzmir'in uluslararası düzeyde tanınmasına büyük katkı sağlayacak.
 
Dünya devleri de yer alıyor
Organizasyon Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un yanı sıra Bayern Münih, Athletic Bilbao, Juventus, PSG, Ajax, Porto gibi tanınmış kulüpler yer alacak.
 
Formaların geliri depremzedelere bağışlanacak
Tüm A Takım futbolcularının imzaladığı 72 takımın 72 forması turnuvanın ardından Altınordu FK ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açık artırma ile satılacak. Elde edilen gelir depremzedelere bağışlanacak.
 
AÇILIŞA ÜNLÜ İSİMLER GELİYOR
 
Cuma günü saat 11.00’de başlayacak açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, uzun süre Galatasaray'da forma giyen Cevad Prekazi, eski hakemlerden Bahattin Duran’ın yanı sıra yurt dışından ve yurt içinden bir çok ünlü spor adamı katılım sağlayacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum