TV+ Mart ayında da İzmirli ekran tutkunlarının tercihi oldu

EGEOLAY/Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+, Mart’ta da televizyon severlerin tercihi oldu. Mart ayında platformda en çok izlenen yerli ve yabancı yapımlar arasında ‘Alita: Savaş Meleği’, ‘Asfaltın Kralları’, ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, ‘Fatman’ ve ‘Kirpi Sonic’ animasyonu yer aldı. İzmir, Mart’ta en fazla TV+ izleyen on şehir arasında yer aldı.

TV+ Mart ayında da İzmirli ekran tutkunlarının tercihi oldu
Editör: Ege Olay
08 Nisan 2022 - 16:54
Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+’ta Mart ayı da ekran tutkunlarının büyük ilgisiyle geçti. İzmir, Mart’ta en fazla TV+ izleyen on şehir arasında yer aldı.
Kim olduğunu ve nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanan Alita ve şefkatli bir doktor olan Ido’nun ilginç hikayesini anlatan ‘Alita: Savaş Meleği’ ile başrollerini Christian Bale ve Matt Damon’un paylaştığı, 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu edinen ‘Asfaltın Kralları’, Mart ayında en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.

Mart ayında çok izlenen diğer yapımlar ise; şehre yaklaşmak üzere olan tarih öncesine ait bir yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı yerli animasyon filmi ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, işlerinin azalmasıyla mücadele eden, alışılmışın dışında bir Noel Baba ve 12 yaşında bir genç olan Billy’nin gelen Noel hediyesini beğenmeyip Noel Baba’yı öldürmesi için bir kiralık katil tutmasını konu edinen ‘Fatman’ ve son olarak Paramount Pictures ile Sega yapımcılığında çekilen bilimkurgu macera filmi ‘Kirpi Sonic’ oldu.

Nisan’da da dünyaca ünlü yapımlar TV+’ta

TV+, Nisan ayında seyircileri dünyaca ünlü yapımlarla buluşturuyor. TV+’ta bu ay yayınlanacak filmler arasında ‘Lakewood’, ‘I’m Your Man’, ‘See For Me’ ve ‘JFK Revisited: Through the Looking Glass’ alıyor. Nisan ayında TV+’ta yayınlanacak diziler arasında ise 2. sezonu ile ‘Sloborn’, Türk başrol oyuncularıyla ekrana gelecek Alman yapımı ‘Unbroken’ ile tek bir olayı iki farklı karakterin gözünden anlatan, 2 bölümlük ‘Ferdinand von Schirach: ENEMIES’ bulunuyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum