TÜVTÜRK İzmir Torbalı'daki yeni adresinde kapasiteyi iki katına çıkarttı

EGEOLAY/Türkiye’de araç muayenesinde tek yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK, İzmir Torbalı’da yeni adresinde kapasitesini 2 katına çıkartarak hizmet vermeye başladı. TÜVTÜRK’ün yeni konseptiyle inşa edilen İzmir Torbalı Araç Muayene İstasyonu, 2 kanalıyla binek ve ağır araçlara hizmet veriyor.

TÜVTÜRK İzmir Torbalı'daki yeni adresinde kapasiteyi iki katına çıkarttı
Editör: Ege Olay
03 Ağustos 2023 - 14:15

T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, araç muayene kapasitesi ve hizmet kalitesini artırmak için yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. TÜVTÜRK, İzmir’de artan araç muayene taleplerini karşılamak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için 3 Ağustos itibarıyla yeni adresinde hizmete başladı. 

Yeni adresinde hizmet verecek TÜVTÜRK İzmir Torbalı Araç Muayene İstasyonu, bu kapasite artışıyla birlikte 2 kat daha fazla muayene yapabilecek. Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulan istasyonda toplamda 2 kanalda binek ve ağır vasıtalara muayene hizmeti sunuluyor. Geniş otopark alanına sahip istasyonda müşteriler ayrıca egzoz gazı emisyon ölçüm hizmeti de alabilecek.

Mustafa Kemal Atatürk  Mah. Aydın Cad. No: 16/1’de yeni adresinde hizmete başlayan TÜVTÜRK İzmir Torbalı Araç Muayene İstasyonu, pazar günü hariç haftanın her günü 08:30 - 17:30 saatleri arasında araç sahiplerine hizmet veriyor. 

 

Araç sahipleri, www.tuvturk.com.tr web sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden ücretsiz randevu alabiliyor.

 

İzmir Torbalı Araç Muayene İstasyonu Yeni Adres: Mustafa Kemal Atatürk  Mah. Aydın Cad. No: 16/1 Torbalı / İzmir

 

Adres Tarifi: İzmir Torbalı Araç Muayene İstasyonu, Torbalı çıkışı Çaybaşı mevki üzerinde yer almaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum