'TÜRSAB Ege BTK acentelerin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor'

EGEOLAY /TÜRSAB Ege BTK Başkanı Osman Tolga Gencer, Başkan Yardımcısı Kıvanç Meriç, Üye Ali Yaramışlı, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve İzmir İtalya Konsolosu Valerio Giorgio’ye tebrik ve nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

'TÜRSAB Ege BTK acentelerin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor'
Editör: Ege Olay
20 Haziran 2019 - 10:02
Çiğli’nin turizm noktalarının tanıtılması gündeme geldi

 

Ziyarette Başkan Gümrükçü ile Çiğli’nin turizm noktaları olan Sasalı’daki İzmir Doğal Yaşam Parkı, İzmir Kuş Cenneti, Çamaltı Tuzlası ve Leukai Antik Kentinin tanıtılması ve potansiyellerinin artırılması hakkında görüşüldü.

 

Türkiye ve İtalya arasındaki turizm potansiyelleri konuşuldu

 

TÜRSAB Ege BTK’nın gerçekleştirdikleri ziyaretlerin bir sonraki durağı ise İzmir İtalya Konsolosluğu oldu. Başkan Osman Tolga Gencer, Başkan Yardımcısı Kıvanç Meriç ve üyeler Ali Yaramışlı ile Ebrucan Kahraman, İzmir’e yeni atanan İzmir İtalya Konsolosu Valerio Giorgio’ye tebrik ziyaretinde bulundular. İzmir ve Manisa’da birliğe bağlı faaliyet gösteren seyahat acentelerinin başta vize sorunları olmak üzere yaşadıkları problemlerin konuşulduğu ziyarette Türkiye ve İtalya arasındaki turizm potansiyelleri ve bu potansiyellerin geliştirilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum