Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacak

EGEOLAY/Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye-Letonya maçının seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacak
Editör: Ege Olay
29 Mart 2021 - 19:34

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, TFF Sağlık Kurulunun koronavirüs  salgınının seyri ile ilgili son gelişmeleri ile ilgili yeni bir değerlendirme yapıldı.

"Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır.

Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır.

TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

Federasyondan dün yapılan açıklamada müsabakaya stat kapasitesinin yüzde 15'i oranında seyirci alınacağı açıklanmıştı. Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlenmişti.(TRTHABER)

YORUMLAR

  • 0 Yorum