Tugay ve Koç'tan Lider'e ziyaret

EGEOLAY/Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP İlçe Başkanı Serdar Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve belediyenin yapımını tamamladığı bazı yatırımların açılışları için davette bulundu.

Tugay ve Koç'tan Lider'e ziyaret
Editör: Ege Olay
03 Nisan 2021 - 11:23
Daveti kabul eden Kılıçdaroğlu, yaklaşık 1-1,5 ay sonra açılışlar için gelebileceğini belirtirken, İlçe Başkanı Serdar Koç, “Karşıyaka’mızda gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi sunarak yürüdüğümüz iktidar yolunda dimdik  yanında olduğumuzu ifade ettik” diye konuştu.
                                                                                                                                    
ÖNEMLİ YATIRIMLAR
Başkan Tugay, Bostanlı’da yapımı tamamlanan Zühtü Işıl Meydanı, planetaryum, Kolektif Girişimcilik Merkezi, güneş enerji santrali ek yatırımı ile yapımı kısa sürede tamamlanacak olan Macera Parkı ve Bahçelievler’deki sivil toplum kuruluşları merkezi gibi yatırımların toplu açılışı için davette bulunduklarını belirterek olumlu yanıt veren Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Tugay, “Genel Başkanımıza inanıyor ve çok güveniyoruz. Direktifleri doğrultusunda yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GENEL İŞ’E ZİYARET
Başkan Tugay, İlçe Başkanı Koç ile birlikte Genel İş Sendikası Genel Merkezi’ni de ziyaret etti. Burada Genel Başkan Remzi Çalışkan, Genel Sekreter Şükret Sevgener ve Sendika Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Tugay, “Çalışma hayatında şartların iyileştirilmesi için neler yapabileceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda SODEMSEN Yönetim Kurulu üyesi olmam nedeniyle çok faydalı bir ziyaret oldu. Sıcak karşılamaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum