Reklam

Tugay: Her şey çok güzel olacak!

EGEOLAY /Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek için İstanbul’a gitti.

Tugay: Her şey çok güzel olacak!
Editör: Ege Olay
19 Haziran 2019 - 11:29 - Güncelleme: 19 Haziran 2019 - 12:25
Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte üç gün boyunca İstanbul’un farklı ilçelerinde gerçekleşen saha çalışmalarına; CHP Milletvekilleri Mehmet Göker, Utku Çakırözer, Ayhan Barut ile PM Üyesi Pınar Uzun da katıldı. 

 

“KAZANDIK, YİNE KAZANACAĞIZ” 

Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da sandıktan daha da güçlenerek çıkacağına inandığını vurgulayan Başkan Tugay “31 Mart seçimlerinin galibi olan Ekrem İmamoğlu, sadece 18 günde yarattığı fark ve sergilediği mücadeleyle İstanbul’u hak ettiği noktaya taşıyacağını göstermiş ve 16 milyon İstanbullu’nun umudu olmuştur. Biz de bu ziyaretimizle kendisine olan güven ve desteğimizi bir kez daha göstermek istedik. Sahada yaptığımız çalışmalarda da gördük ki İmamoğlu 23 Haziran’da bu kez daha büyük bir oy farkı ile seçimi tekrar kazanacaktır. İnanıyoruz ki hak yerini bulacak; sadece İstanbul için değil, tüm Türkiye için her şey çok güzel olacak” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum