Reklam

Tugay'dan mahallelere 'koronavirüs' ziyaretleri

EGEOLAY/Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, koronavirüs salgınına karşı vatandaşları bilgilendirmek ve uyulması gereken kuralları hatırlatmak üzere mahalle gezilerini sürdürüyor.

Tugay'dan mahallelere 'koronavirüs' ziyaretleri
Editör: Ege Olay
28 Mart 2020 - 14:11 - Güncelleme: 28 Mart 2020 - 14:20
Ziyaretlerine dün Tellibahçe ve Şemikler mahalleri ile devam eden Doktor Başkan, vatandaşlarla sohbet etti, salgının yayılmasını önlemek adına bu süreçte evde kalmanın büyük önem taşıdığını vurguladı.



İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Tugay, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üzeri vatandaşlar ile engelli bireyler başta olmak üzere, ihtiyaç sahiplerine destek vereceklerini söyledi. Bu kapsamdaki vatandaşların iletişim bilgileri not alındı. Evlerinde bulunan Karşıyakalılar da Tugay’ı balkonlarından selamladı. Başkan Tugay’ın gezisine eşlik eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de mahallelerde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.



EVİNİZDE DURUN, SALGINI DURDURUN

Her fırsatta vatandaşlara yaptığı ‘evinizde kalın’ çağrısını, Şemikler ve Tellibahçe ziyaretlerinde de yineleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bu salgını durdurmak bizim elimizde. Yurttaşlarımıza ‘Evinizde durun, salgını durdurun’ derken, biz de gereken önlemleri alarak halkımız için sahaya çıkmaya, çalışmaya devam ediyoruz. Temizlik, dezenfeksiyon ve ilaçlama işlemlerini tüm ilçemiz genelinde titizlikle sürdürüyoruz. Sosyal hizmetlerle ihtiyaç sahiplerine destek veriyoruz. Bu zor günleri özveri ve dayanışmayla atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum