Travel Turkey'in yıldızı 'Narlıdere' olacak!

EGEOLAY /Narlıdere Belediyesi 5-7 Aralıkta İzmir'de yapılacak olan 'Uluslararası Travel Turkey Fuarı’na katılacak.

Travel Turkey'in yıldızı 'Narlıdere' olacak!
Editör: Ege Olay
01 Aralık 2019 - 13:53
Belediye tarafından hayata geçirilen projeler, açılacak olan stantta vatandaşlara anlatılacak. Başkan Ali Engin “Narlıderemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz güzel bir tanıtımla, çalışmalarımızı ve ilçemizi vatandaşlarımıza anlatabilmek” dedi.

 

NARLIDERE ANLATILACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl organize edilen ve sektörün en iyilerini biraraya getiren Uluslararası Travel Turkey Fuarı’na bu yıl Narlıdere Belediyesi de katılacak. Hazırlanan stantta; başta Çocuk Senfoni Orkestrası, Kadın Kooperatifi, Slow Food çalışmaları, Bisiklet ve Yaya Yolu Projesi olmak üzere, belediye tarafından yürütülen projeler ve ilçenin güzellikleri anlatılacak.

 

3 GÜN EĞLENCE OLACAK

Fuar boyunca vatandaşlara, tanıtım dergileri ve promosyon ürünleri hediye edilecek. Standın ikramlarını Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi hazırlayacak. 3 gün boyunca, keman, flüt, gitar dinletileri ile halk oyunlaru gösterileri de yapılacak.

 

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “İlçemizin ve yaptıklarımızın tanıtımı için bu tür fuarların önemi yadsınamaz. Önem verdiğimiz Travel Turkey’de yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum