Torbalı'da kuaför ve berber salonlarına dezenfekte

EGEOLAY/Torbalı Belediyesi, yeniden açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonu işletmelerinde dezenfekte çalışmalarına başladı

Torbalı'da kuaför ve berber salonlarına dezenfekte
Editör: Ege Olay
08 Mayıs 2020 - 14:36
Dünyayı saran koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında 21 Mart tarihinde kapanan berberler ve kuaförler ile güzellik salonları, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında 11 Mayıs'ta tekrar hizmet vermeye başlayacak. Torbalı genelinde koronavirüs salgınına karşı halk sağlığını korumak amacıyla dezenfekte çalışmalarını ilk vakanın yaşandığı andan beri aralıksız sürdüren Torbalı Belediyesi, yeniden açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonu işletmelerinde dezenfekte çalışmalarına başladı. Kuaförlerin talebi doğrultusunda ilçe genelindeki salonları bir birdezenfekte eden ekipler, hafta sonu da mesaiyi sürdürecek. Öte yandan dezenfekte işlemlerinin belirli periyotlarla devam edeceği kaydedildi.



BAŞKAN UYGUR’DAN UYARI

                           

Torbalı genelindekoronavirüs salgınına karşı belediyenin ilk günden itibaren tüm birimleriyle ilaçlama ve dezenfektasyon çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, pazartesi günü açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının belediye ekiplerince dezenfekteedildiğini söyledi. Bu süreçte en büyük zararı küçük esnafın yaptığını söyleyen ve geçtiğimiz günlerde de bu yönde mülk sahiplerine çağrıda bulunan Başkan Uygur her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Ekiplerimiz pazartesi günü itibariyle açılacak olan işletmelerde dezenfekte işlemlerine başladı. Bay ve bayan kuaförleri kullanıma hazır hale getirildi. Berber ve kuaför esnafından da ricamız genelge ile belirtilen kurallara uyulması. Biz bu süreçte halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum