TESK Başkanı Palandöken: Marketler ekmek ve sigara satamayacak

EGEOLAY/Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının 27’inci Olağan kongresi ATO Consersum salonunda gerçekleştirildi. Kongrede 681 delegenin yeniden takdirini alan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Burada kazanan ben değil hepimiziz. Bana oy veren ve vermeyen herkesin başkanıyım. Türkiye’de 415 melseği temsil eden TESK Genel başkanı olarak bu seçimle yeninden beni güçlendirdiniz” dedi.

TESK Başkanı Palandöken: Marketler ekmek ve sigara satamayacak
Editör: Ege Olay
09 Ocak 2022 - 23:25
Kongrede yeni perakende yasasına da değinen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederaasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Getirilecek yasal düzenleme ile zincir marketlerin ekmek ve sigara satabilmesinin önüne geçilecek. Artık sigara ve ekmeği bbakkallar satacak” diye konuştu.

Genel Kurul'da Mevcut Oda Başkanı ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'nin yanı sıra Özgür Aybaş, Alparslan Aydın ve Ramazan Yalçın başkanlığa aday oldu.
Palandöken yaptığı konuşmada, “Devletin en üst kademesiyle konuşup, bu meselelerin halliyle ilgili de önemli çalışma yaptık. Biliyorsunuz, Meclis'te yasa. Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak. Bu ürünleri sadece bakkallar satacak” şeklinde konuştu.

27’inci olağan genel kurulda sonuçunda yapılan oylama sonuçunda delgelerin 681 in oyunu yeniden alan Bendevi Palandöken büyük birs farkla yeniden Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum