Tepecik Hastanesi'nden 700 kişilik iftar programı

ZERRİN ÇAPKIN/EGEOLAY-İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi dev 700 kişilik iftar programı düzenledi.

Tepecik Hastanesi'nden 700 kişilik iftar programı
Editör: Ege Olay
02 Nisan 2024 - 23:35
Araların da İzmir Vali Yardımcısınında bulunduğu programa İzmir’deki diğer hastane yöneticileride katıldı. Programa yoğun ilgi gösterildi. Katılımcılar ve sağlık çalışanları hep birlikte iftarını açtı.
 
Hastane adına iftar yemeği düzenleyen Başhekim Mehmet Zeynel Keskin ve ekibi sabahın erken saatlerinde hazırlıklara başladı. 
 
Oğuzhan Salmanoğlu’nun ekip sorumlusu olduğu programı, Destek ve Kalite Hizmetleri  Müdürü Muhammet Celaleddin Uzun, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nazan Kaya, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Zeynep Önkol organize etti. 
Yeryüzü sofrası kuran yönetimin, sofraları her geçen gün daha da büyüyor. Verilen iftar yemeğinden herkes memnun kaldı. 
 
“Yönetimin emeğine sağlık”
 
Aile tadında sıcak bir iftar açan sağlık çalışanları, bu tarz programların kendilerini daha iyi motive ettiklerini söyleyerek hastanenin yönetimine verilen emekten dolayı teşekkür ettiler. 

Aile ortamı sağlanıyor 
 
Ayrıca Hastane yönetimi bu tarz etkinlikleri sıkça düzenliyor. Bazen sabah kahvaltısı bazen de akşam yemekleri organize ediyor. Sağlık çalışanları bir bütün olarak kendilerini aile ortamında hissediyor. Bu da başta sağlık personelleri olmak üzere bütün vatandaşlara pozitif yansıyor. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum