Reklam

Tamer Osmanağaoğlu'ndan Hasan Tahsin Mesajı

EGEOLAY /MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM Genel Kurulunda yaptığı bir konuşmayla İzmir'i işgal eden Yunan askerlerine ilk kurşunu sıkarak Milli Mücadelenin fitilini ateşleyen ve ardından şehit edilen Hasan Tahsin'i andı.

Tamer Osmanağaoğlu'ndan Hasan Tahsin Mesajı
Editör: Ege Olay
15 Mayıs 2019 - 17:36
“Bugün 15 Mayıs.

 

15 Mayıs 1919 tarihinde İzmir’e şuursuzca ayak basan işgalci Yunan’a ilk kurşunu sıkan ve Türk’ün boyunduruk altına alınamayacağını göstererek, adını tarihe altın harflerle yazdıran Hasan Tahsin’in şehadete erişinin sene-i devriyesi.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu 31 yıllık ömrünü Türk milletine adayan ve sonunda şehadete ulaşan Hasan Tahsin’in ruhunun bugün de Türk gençliğinde yaşadığını söyledi.

 

Tamer Osmanağaoğlu’nun konuşmasında şunları söyledi:

 

“31 yıllık ömrünü aziz Türk milletine hizmete adayan, bu yolda birçok bedel ödeyen ve en sonunda da canını feda ederek Milli Mücadelenin meşalesini yakan Hasan Tahsin’in ruhu bugün de yaşamakta, Türk’e hasım olanlara gösterdiği tavır bugün de Türk gençliğinin bünyesinde varlığını muhafaza etmektedir! Bu vesileyle Hasan Tahsin’i ve Milli Mücadele kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

 

Yaşasın Vatan! Yaşasın Millet! Yaşasın Hürriyet!

YORUMLAR

  • 0 Yorum