Süleyman Atik Futsal Salonu Açıldı

EGEOLAY/Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, bünyesinde eğitim verdiği sporcuların daha iyi şartlarda yetişmesi için yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Metin Oktay Yerleşkesi içine Kriyoterapi Merkezi’ni kuran Kırmızı-lacivertli kulüp, şimdi de Süleyman Atik Futsal Salonu açılışını gerçekleştirdi.

Süleyman Atik Futsal Salonu Açıldı
Editör: Ege Olay
28 Aralık 2021 - 13:04
Açılış töreninde Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan Başkan Seyit Mehmet Özkan, futbolcu yetiştiriciliğinde futsal salonunun olmazsa olmazlardan birisi  olduğunu belirterek, “Biz bu tesisi daha önceden yapmayı planlıyorduk ancak başka yerleri yaptıktan sonra buna sıra gelebildi. Biraz gecikmiş olsak da her zaman ileriye bakmak lazım. Salonumuzun ön tarafına fitness center yaptık. Burası tam bir performans merkezi olacak. Oyuncularımız da akıcı oyunu sağlamak,  rakipten kurtulmak için çabukluklarını geliştirecekler” dedi.
 
Barcelona ile özleşen Tiki Taka oyunun mimarlarından olan Xavi, Iniesta ve Messi’nin futsaldan gelen oyuncular olduğunu kaydeden Başkan Özkan, “Xavi, Iniesta ve Messi’nin futsal salonlarından geldiğini biliyoruz. Kulüp olarak biz de futsal solunumuzu hizmete açtık. Tesislerimize de benim hayat koçum Süleyman Atik’in ismini verdik. Atik ailesine bu tesisi yaparken bana verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu futsal salonumuzda çocuklarımız hem eğlenecek hem çalışacaklar” diye konuştu.
 
Süleyman Atik’in eski çalışma arkadaşlarından Ahmet Sivrioğlu da “Süleyman Atik çok önemli bir insandı. Onu tanıdığım için çok mutluyum. Fabrikalarını gezerken her yemekhanesinde “Sen ne kadar çalışırsan çalış, faiz senden fazla çalışır’ yazısını görürdük. Bu cümle bile onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu ortaya koyuyordu. Kendisi çok önemli bir kişiydi” dedi.
 
GÖKBERK EFE, A TAKIM’A YÜKSELDİ
 
Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi futbolcularından Gökberk Efe, A Takım kadrosuna dahil edildi. Gökberk Efe bundan sonra Altınordu A Takım ile birlikte çalışacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum