Suat Nezir'e destek çığ gibi büyüyor

EGEOLAY/Partisinin PM kararıyla CHP’den Buca Belediye Başkan adayı olarak yola çıkan son anda İzmir CHP İl Başkanlığı tarafından Yüksek Seçim Kurulu’na başka bir isim sunulduğu için haksızlığa ve adaletsizliğe uğrayan Suat Nezir’e destek çığ gibi büyüyor.

Editör: Ege Olay
23 Şubat 2019 - 10:50
CHP’den Buca Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkan, ancak Yüksek Seçim Kurulu’na listelerin verilmesine birkaç saat kala büyük haksızlığa uğrayan Suat Nezir’ı Bucalılar bağrına bastı. Evka 1 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltısına katılan Suat Nezir’e vatandaşlar büyük destek verdi. Partisi, memleketi ne olursa olsun tüm Bucalılar Suat Nezir’i, “Bu haklı mücadelende arkandayız, sakın geri adım atma” diyerek yüreklendirdi. Kahvaltıya katılan tüm Bucalılar, Nezir ile tek tek tokalaştı, sorunun bir an önce çözülmesini büyük bir umutla beklediklerini söyledi. Suat Nezir de kendisine gelen bu büyük destek için teşekkür ederek, “Hiç merak etmeyin, mücadeleden asla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Sizlerin bu sevgisini, bu umudunu karşılıksız bırakmayacağım. Sayenizde dimdik ayaktayım” sözü verdi.

AKP Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan’ın da katıldığı kahvaltıya, son anda ismi YSK’ya bildirilen Erhan Kılıç’ın katılmaması dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum