STAR Rafineri'den Aliağa Devlet Hastanesi'ne destek

EGEOLAY/STAR Rafineri, Aliağa Devlet Hastanesi’nin acil servisine tıbbi ve elektronik cihazlar ile mobilya desteğinde bulundu. Acil servisin hasta bakım kapasitesini artıran bu bağış sonrasında Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Fuat Yalvaç, destekleri nedeniyle STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter’i ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

STAR Rafineri'den Aliağa Devlet Hastanesi'ne destek
Editör: Ege Olay
22 Temmuz 2019 - 10:43
SOCAR Türkiye’nin iştiraki STAR Rafineri; sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Aliağa Devlet Hastanesi’nin acil servisine bağışta bulundu. Hastane acil servisinin genişletilmesi çalışmaları çerçevesinde ihtiyaç duyulan elektrokardiyografi (EKG) cihazı, acil müdahale ve travma sedyeleri, bilgisayar, hasta takip monitörleri gibi tıbbi ve elektronik cihazlar ile mobilya ve diğer eşyalar, STAR Rafineri tarafından bağış yapılmak suretiyle temin edildi.





Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Fuat Yalvaç, yapılan bağışın ardından STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter’i ziyaret ederek yardımları için teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter, “Aliağa’da faaliyet gösteren bir şirket olarak bölgenin ihtiyaçlarını önemsiyoruz. Öncelikli olarak sağlık ve eğitim alanlarında topluma değer katmak amacıyla kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veriyor, bu çalışmaları iş süreçlerimizle de uyumlu olacak şekilde paydaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik planlıyoruz. Aliağa’da yaşanmasını hiç istemediğimiz acil durumlarda, hızlı bir şekilde ve daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alınmasına katkıda bulunmak bizi çok mutlu etti. Aliağa Devlet Hastanesi’nin değerli Başhekimi Dr. Ali Fuat Yalvaç’a bize bu fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.





STAR Rafineri tarafından yapılan bu destek sayesinde Aliağa ve çevre ilçelerden her gün yaklaşık 500 kişinin faydalandığı Aliağa Devlet Hastanesi acil servisinin, acil hasta müşahede kapasitesi önemli ölçüde arttı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum