Sol'Kadınları yalnızca seçmen olarak görmeyin'

EGEOLAY/İzmirli iş insanı Şafak Sol’un CHP İzmir 2.Bölge’den milletvekili aday adayı olması coşkuyla karşılandı.

Sol'Kadınları yalnızca seçmen olarak görmeyin'
Editör: Ege Olay
27 Mart 2023 - 15:53
Türkiye’nin tüm illerinden özellikle kadınlar Sol’u mesaj yağmuruna tuttu.
Aldığı destek mesajlarının kendisine çıktığı yolda ışık tuttuğunu dile getiren Şafak Sol” Toplumumuzda karar verici mekanizmalarında kadın sayısı çok az. Kadınların çalışması kadar söz sahibi de olması gerekiyor. Dünya görüşümüz ne olursa olsun kadın-erkek dengesini kurmak için birlikte hareket etmeliyiz. Ancak, dengede durabilmek için dayanışma yapmalıyız.
Ortak mücadelemizde başarılı kadınlara güç vermek, ışık tutmak durumundayız. Birbirimizi yıpratmadan yeteneklerimizi geliştirmeye destek vermeliyiz. Kadınların ülke yönetiminde ve ekonomide yer alması için mecliste çoğalmalarını sağlamalıyız”dedi.
Türkiye İstatistik kurumunun başarılı iş kadınları arasında ilk 10 sırasında yerini koruduğunu hatırlatan Şafak Sol” Bundan sonraki süreçte toplumsal değerleri bir arada tutabilmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bölünmeden, kimseyi ötekileştirmeden; farklı seslere her zaman kulak verip ortak aklı ön planda tutacağız. Partimizin yereldeki başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyıp İktidar yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz”diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum