Sokak hayvanlarına bayramda mama desteği

EGEOLAY/Buca Belediyesi Veteriner İşleri, Ramazan Bayramı süresinde kedi, köpek ve kanatlı hayvanlar için seferberlik ilan etti. 4 günlük yasak süresinde kent merkezindeki sokak hayvanlarına 1 ton mama dağıtımı gerçekleşirken, süper market ve restoranlardan temin edilen yiyecekler ise kırsaldaki hayvanlara ulaştırıldı.

Sokak hayvanlarına bayramda mama desteği
Editör: Ege Olay
25 Mayıs 2020 - 11:53
Pandemi boyunca Bucalılar kadar can dostlar için de tedbirleri alan Buca Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda sokak hayvanları için seferber oldu. 



KENT MERKEZİNDE 4 GÜNDE 1 TON MAMA



4 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca kent merkezinde yer alan 60 adet beslenme odağına kedi ve köpekler için 1 ton mama dağıtımı yapıldı. Kedi ve köpeklerin yanı sıra park, bahçe ve ormanlık alanlardaki kanatlı hayvanlar için ise yemleme işlemleri gerçekleştirildi.



KIRSALDAKİ CAN DOSTLARA SÜPER MARKETLERDEN ET DESTEĞİ



Kent merkezindeki çalışmaların yanı sıra Buca’nın köyler bölgesindeki sokak hayvanları da unutulmadı. Özellikle süper marketlerin kasap reyonlarından ayrılan et ve kemik parçaları ile restoranlardan alınan yemek artıkları günlük toplanarak hazırlandı. Hazırlanan gıda ürünleri Kaynaklar bölgesi başta olmak üzere kırsaldaki sokak hayvanlarına ulaştırıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum