Seferihisar'da Turuncu Çember Sayısı Çoğalıyor

EGEOLAY/Seferhisar Belediyesi, korona virüse karşı yeni normalleşme süreci ile birlikte Seferihisar’da bulunan işletmelerde daha hijyenik ve güvenilir koşullarda hizmet vermesi için üst düzey tedbirleri alması yanısıra, İzmir Turizm Hijyen Kurulu tarafından verilen Turuncu Çember Sertifikasını ilk denetimde almaya hak kazanan işletmelere sertifikaları teslim edildi.

Seferihisar'da Turuncu Çember Sayısı Çoğalıyor
Editör: Ege Olay
06 Temmuz 2020 - 17:04
İzmir Turizm Hijyen Kurul üyeleri işletmelere yaptığı denetimlerde; masalar arası sosyal mesafe, personelin Covid 19 eğitimi, uyarı levhaları, WC temizliği ve el yıkama bilgilendirme yazıları, atık maske ile eldiven kutusu, yiyecek ve mutfak malzemelerin saklama koşullarını kontrol etti. 52 kriterin yer aldığı Turuncu Çember Sertifikası için işletmeler tam not aldı ve tesislere sertifikaları verildi.

Seferihisar’da Turuncu Çember sertifikası kazanan işletmelere küçük bir tören ile Sertifikaları verilirken, Seferihisar Belediyesi adına sertifikayı Belediye Başkan Yardımcısı Nuriye Hepterlikçi aldı.

İşte Seferihisar’da Turuncu Çember sertifikası alan işletmeler, Seferihisar Belediyesi Zenşiye Güler Anı Evi (Seferihisar), Sığacık Yazarlar Evi Lokanta, Çakoz Balıkçılık (Sığacık), La’dude Art Cafe (Sığacık), Dut Gibi Meyhane (Sığacık),Teos Lodge Pansiyon (Sığacık), Ion Slow City (Sığacık), Ion Family Home (Sığacık), Bohem Bleue (Sığacık), Mandalina Apart (Sığacık), Sığacık Lokantası (Sığacık), Maya Bistro (Sığacık), Guru Baba (Sığacık), Alem Balık Evi (Sığacık), Eden in Teos Pansiyon (Sığacık), Fehu Nitelikli Kahve Evi (Sığacık), İncitta Otel (Sığacık), Mali Beach-Bar (Akarca), Sahil Kafe (Akarca), Artis Kafe (Ürkmez), Rana Gıda Turizm Ltd. Şirketi (Seferihisar) .

YORUMLAR

  • 0 Yorum