Seferihisar'da Ramazan Bayramı arefesinde dualar okundu

EGEOLAY/Tüm yurtta ve Seferihisar ilçesinde arefe ve bayram süresince uygulanan sokağa çıkma yasağında Seferihisar Belediyesi ve Seferihisar İlçe Müftülüğü iş birliğinde ilçe şehitliklerinde ve mezarlıklarda Kur’an-ı Kerim okundu.

Seferihisar'da Ramazan Bayramı arefesinde dualar okundu
Editör: Ege Olay
23 Mayıs 2020 - 19:25
Dünyada ve ülkemizde binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs (COVİT 19) tedbirleri nedeniyle, bu yıl arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince uygulanacak dört gün sokağa çıkma yasağı başladı.

Seferihisar Belediyesi mezarlık ziyaretinde bulunamayıp dua edemeyecek vatandaşların vefat edenleri ve şehitlerimiz için Seferihisar, Ürkmez, Sığacık, Ulamış ve Tepecik mahallesi mezarlıklarında Seferihisar İlçe Müftülüğü kadrosunda görevli hoca ve hafızlar tarafından tertil edilerek iki saat süreyle Kur’an-ı Kerim okuttu. 

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ” İlk başta ilçe Müftümüz Kemal Bal’a desteği için teşekkür ediyorum, mezarlıklarımızda vefat eden tüm ölülerimize gerekli saygı ve önemi burada göstermek istedik, mezarlıkları bu bayram ziyaret edemeyeceğiz ama kimse merak etmesin yakınlarınızı duasız bırakmadık ” dedi.​

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum