Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Sığacıklı balıkçılarla bir araya geldi

EGEOLAY/Sığacık Su Ürünleri Kooperatifi üyesi balıkçıların talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yetişkin Sığacıklı balıkçılara yağmurluk hediye etti.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Sığacıklı balıkçılarla bir araya geldi
Editör: Ege Olay
29 Aralık 2022 - 11:53 - Güncelleme: 29 Aralık 2022 - 11:55
Seferihisar ekonomisinde önemli bir yeri olan kıyı balıkçılığının desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Seferihisar denince akla mutfağı da geliyor. Özellikle şehir dışından Sığacık’ı ziyaret edenlerin ilk tercihi genelde deniz ürünleri. Zira buradan çıkan balığın ayrı bir tadı var. Bu bizim değerimiz ve bu değerin korunması ve sürdürülmesi için çalışıyoruz. Bunu kimi zaman marinanın genişlemesine karşı hep beraber mücadele ederek yapıyoruz kimi zaman ise balıkçıların ihtiyaçlarına cevap olarak‘’ dedi. 

Balıkçılarımızın yanındayız

Sığacık Balıkçılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen Başkan Yetişkin “Balıkçılarımızın taleplerini dinledim. Arkalarında her zaman onların yanında olacak bir Seferihisar Belediyesi var. Hep birlikte ihtiyaçları tespit ederek küçük ölçekli kıyı balıkçılığı ile geçimlerini sağlayan balıkçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum