Seferihisar'a 2ÜstGeçit Daha

EGEOLAY/Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından baştan sona yenilenen Seferihisar anayolunda, yayalar için kullanılacak iki üst geçidin tamamlandığı müjdesi, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın tarafından verildi. Başkan Aydın, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hayata geçirilen projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni yapılan üst geçitlerle Seferihisar’da yayalar için daha güvenli ulaşım imkanı sağlandığını ifade etti. Ayrıca, bu projelerin hayata geçmesinde emeği geçen Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli'ye teşekkürlerini iletti.

Seferihisar'a 2ÜstGeçit Daha
Editör: Ege Olay
17 Kasım 2023 - 13:41
Karakayalar ve Okullar Bölgesi olarak adlandırılan bölgelerde kısa bir süre önce başlanıp hızla tamamlanan üst geçitlerin kullanıma açılmasıyla ilgili müjdeyi veren Başkan Aydın, şunları dile getirdi: “Seferihisar, ulaşım yatırımlarında da engelli bireylerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahatlatmak ve engelleri ortadan kaldırmak adına daha güvenli alanlar oluşturma hedefinde. Şehrimizin her noktasında, vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak, sorunlara çözüm odaklı yaklaşmaya devam ediyoruz. Karakayalar ve Okullar Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlarımızın bizlere gelen taleplerini Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’ne ilettik. Bölgedeki gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından, vatandaşlarımızın kullanabileceği üst geçitlerin yapımına başlandı ve kısa sürede Seferihisar’a kazandırıldı. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli olmak üzere tüm çalışma ekibine teşekkür ediyorum.”

Başkan Aydın: “Vatandaşımızın taleplerini göz ardı etmiyoruz”

Her projede Seferihisarlı vatandaşların katkılarının önemine vurgu yaparak, şehirdeki ulaşılabilirlik ve yaşanabilirlik anlayışını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Aydın şunları söyledi: “Her adımda, şehrimizin her kesiminin ihtiyaçlarına odaklanıyoruz ve ilçe teşkilatımızla birlikte yaşam kalitesini artırmak için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri komisyonlarımızla değerlendiriyor, göz ardı etmiyoruz. Yoğun trafik akışının olduğu bölgelerde hemşehrilerimizin can güvenliğini daha üst seviyede tutmak için Seferihisar’a pek çok yatırım yaptık. Daha önce yapılan üst geçit ile birlikte toplam 3 adet yaya üst geçidimiz oldu. İzmir Caddesi’nde yapılan sinyalizasyon çalışmaları, aydınlatmalar ve akıllı kavşaklar gibi düzenlemelerden sonra kesintisiz bölünmüş duble yol ile ulaşımda Seferihisar’a büyük bir prestij ve konfor sağlandı. Seferihisar’a yepyeni bir kent vizyonu kattık. Can ve mal kayıplarının ciddi oranda önüne geçildi. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum