Reklam

Sandal ve Susmuş'dan CHP İl Başkanlığına Ziyaret

EGEOLAY/Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Cumhuriyet Halk Partisi yeni İlçe Başkanı Pınar Susmuş, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. İlçe yönetimini kutlayan Yücel, kadın ilçe başkanının görev almasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Sandal ve Susmuş'dan CHP İl Başkanlığına Ziyaret
Editör: Ege Olay
28 Aralık 2019 - 11:02
KADIN BAŞKAN YAKIŞTI

Yeni seçilen kadroların çok önemli bir dönemde bu görevleri üstlendiklerini vurgulayan İl Başkanı Deniz Yücel, “Bu dönem görev yapan arkadaşlarımızın partimizi iktidara taşıyacak kadrolar olduğuna inanıyorum. Bayraklı ilçemizde bir kadın ilçe başkanının görev almasından ayrıca mutlu oldum. İzmir’e yakışan bir tablo. Yeni dönemde belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve ilçe yönetimimizin, partimizin başarısını daha iyi noktalara taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ

“Amazonların başkenti Bayraklı’da bir kadın ilçe başkanı ile yola devam kararı alındı” diyen İlçe Başkanı Pınar Susmuş ise, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Partimizin iktidar yolculuğunda bu ekibe çok büyük işler düşüyor. İl başkanımızla, belediye başkanımızla, partimizin tüm organlarıyla çok çalışacağımıza, gecemizi gündüzümüze katacağımıza söz veriyoruz. Partimizin, il başkanımızın emrindeyiz. Gereken neyse sonuna kadar yapmaya hazırız. Partimizin iktidar yolculuğunda Bayraklı’nın çok büyük katkısı olacak, buna inanıyorum. Güçlü örgüt, güçlü belediye diyoruz. Biz belediye başkanımız ve örgütümüzle birlikte, dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği test edeceğiz. Bayraklı’dan partimizin iktidar fitilini ateşleyeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

EL ELE, KOL KOLA OLACAĞIZ

 Son olarak söz alan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, şunları söyledi: “Bu ziyaretin farklı anlamları var. Bunlardan birincisi birlik ve bütünlüğümüzü teyit etmek. Bundan sonraki süreçte el ele, kol kola, hep beraber olacağımızın teminatını veriyoruz. Hem ilçe, hem belediye hem il başkanımızla birlikte el ele iktidar yolculuğunda üstümüze ne düşüyorsa yapacağız.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum