Şahin ve Sürekli İstanbul'da

EGEOLAY/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığında hedef İstanbul. İl Başkanı Veysel Şahin önümüzdeki günlerde çok yönlü programlarla ve oluşturulan partili kadrolarla İstanbul’a çıkartma yapacak.

Şahin ve Sürekli İstanbul'da
Editör: Ege Olay
12 Haziran 2019 - 17:25 - Güncelleme: 12 Haziran 2019 - 17:33
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İstanbul seçimlerinin yenilenmesi sürecine verdiği destek tüm Türkiye’deki MHP teşkilatlarını İstanbul’a yönlendirdi. Bahçeli’nin “mitili İstanbul’a seriyorum” ifadesinden sonra hızlanan İstanbul seçim çalışmalarına İzmir İl başkanlığı da farklı organizasyonlar destek verecek. İl Başkanı Veysel Şahin’in hedefinde ise İzmir’den İstanbul’a göç etmiş aileler, öğrenciler, İstanbul’da faaliyet gösteren iş insanları ve kültür-sanat çalışmaları dolayısıyla İstanbul’da yaşayanlar var.

 

Sürekli İle Birlikte

 

İl Başkanı Veysel Şahin 14-15 ve 16 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirecekleri faaliyetler konusunda şu açıklamayı yaptı; “Genel başkanımızın bir ‘beka meselesi’ olarak bizlere hedef gösterdiği İstanbul seçimlerini her Türk Milliyetçisi gibi çok önemsiyoruz. Bu sebeple 14-15 ve 16 Haziran tarihlerinde teşkilat mensuplarımıza birlikte İstanbul’da olacağız. Hedefimizde İzmir’den İstanbul’a göç etmiş aileler, öğrenciler, İstanbul’da faaliyet gösteren iş insanları ve kültür-sanat çalışmaları dolayısıyla İstanbul’da yaşayanlar var. Hepsiyle iletişim kurup Cumhur İttifakı’nın önemini anlatıp oylarını isteyeceğiz. AK Parti İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli de benzer programlarla İstanbul’da olacak. İstanbul’a birlikte gidecek, sabah namazını Eyüp Sultan’da birlikte kılacak ve bazı programları birlikte yürüteceğiz.” Dedi.

 

Farkla Alacağız

 

İstanbul seçimlerinin yenilenmesinin son derece yerinde bir karar olduğunu da sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “29.000 oy fakıyla seçimleri kazandığını söyleyenlerin sadece on ilçede oyların tekrar sayımından sonra oy farkının 13.000’ne düşmesine neden cevapları yok? Otuz dokuz ilçede yeniden sayım yapılsa sonuçlar ne olurdu? Elbette fark Cumhur İttifakı lehine değişirdi. Göreceksiniz 23 Haziranda da sonuç bu şekilde ortaya çıkacak. O sebeple seçimlerin yenilenmesi Cumhur İttifakı’nın ve Sayın Binali Yıldırım’ın zaferinin tescillenmesi olacaktır” açıklamasını yaptı.

 

İstanbul Türkiye Demektir

 

Türkiye için İstanbul Seçimlerinin neden önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Şahin, “Rakiplerimizi kimlerin desteklediğine bir bakın, ABD ve AB onların yanında. HDP onların yanında ve FETÖ artıkları onların yanında. Yandaşlara bakınca Liderimizin ‘beka” kastı daha iyi anlaşılıyor. İşte bu yüzden Türkiye Düşmanlarına fırsat ve mevzi vermemek için İstanbul’da yoğun mücadele veriyoruz. İstanbul Türkiye demektir. Bu mücadeleyi kazanıp İstanbul’u almadan dönmeyeceğiz”

 

İzmir’den 100 Avukat

 

Seçimlerde sandıkların başında ve il ve ilçe seçim kurullarında görevlendirmek üzere 100 avukatlık bir kadroyla son hafta İstanbul’ da olacaklarını da hatırlatan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Vatan için nöbetimiz başlamıştır. Liderimizin emrinden sonra gaflet göstermeyeceğiz, nöbette uyumayacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum