Reklam

Sağlıkçıların Sorunları Ankara'ya Taşındı

EGEOLAY/Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gencer Yılmaz, sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini açıklayarak, başta sağlık çalışanlarını sorunları olmak üzere bir çok konuyu yetkililere aktardıklarını dile getirdi.

Sağlıkçıların Sorunları Ankara'ya Taşındı
Editör: Ege Olay
04 Kasım 2022 - 16:27
Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve AK Parti İzmir Milletvekillerini ziyaret etti. Yapılan görüşmelerle ilgili yazılı bir açıklama yapan Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Gencer Yılmaz, başta sağlık çalışanlarını sorunları olmak üzere, yerelde idarecilere aktardıkları bir çok konuyu yetkililerle görüştüklerini vurguladı.
Yılmaz, “Sağlık Sen İzmir 1 nolu şube yönetimi olarak Ankara ziyaretleri kapsamında Sağlık çalışanlarının sorunları ile yeni teşvik ek ödeme yönetmeliğindeki düzeltilmesi gereken maddeleri, Sağlık çalışanlarının banka promosyonları noktasındaki beklentileri, Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi, EYT hakkındaki yasal düzenlemeler ve Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı gibi birçok önemli konularda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
Sağlık-Sen’in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek için ve refah seviyelerini artırmak için mücadele ettiklerini ve sorunları her daim dile getireceklerini belirten Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Yetkili olduğumuz günden bu yana sağlık ve sosyal hizmet emekçileri için yüzlerce kazanıma imza attık. Pek çok sorunun çözüme kavuşmasını sağladık. Mücadelemiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refah seviyelerini artırmak içindir. Biz milletin değerleriyle sendikacılık yapıyoruz. Bizim yola çıktığımızda hedefimiz, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek ve yüzlerini güldürmekti. Bugün de aynı anlayışla, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum