Red Bull Salt Rush şöleni 24 Mayıs'ta

Türkiye'nin en zor kitesurf yarışlarından Red Bull Salt Rush, 24-25 Mayıs'ta Tuz Gölü'nü renklendirmeye hazırlanıyor. Kendine güvenen kitesurf sporcuları, Türkiye'de ilk kez hem...

Red Bull Salt Rush şöleni 24 Mayıs'ta
Editör: Bot
23 Mayıs 2019 - 10:33
Türkiye'nin en zor kitesurf yarışlarından Red Bull Salt Rush, 24-25 Mayıs'ta Tuz Gölü'nü renklendirmeye hazırlanıyor. Kendine güvenen kitesurf sporcuları, Türkiye'de ilk kez hem suda hem tuzda gerçekleştirilecek kitesurf etkinliğinde mücadele edecek. Red Bull Salt Rush, kitesurf sporcularını Ege ve Akdeniz kıyılarından daha önce kitesurf yapılmamış İç Anadolu'daki Tuz Gölü'ne taşıyacak.

Tuz Gölü, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirileceği belirtilen büyük kitesurf organizasyonu için hazır. Sporcuların ilk kez hem tuzda hem de suda mücadele etmesine olanak sağlayacak Red Bull Salt Rush, 24-25 Mayıs'ta Tuz Gölü'nde bir şölen oluşturacak. Etkinlikte, kendine güvenen kitesurf sporcuları zorlu parkuru tamamlamaya çalışacak. Türkiye'deki ilk olma özelliğine sahip olduğu kaydedilen Red Bull Salt Rush'ta Tuz Gölü'ndeki 20 kilometrelik parkurda yarışmak isteyenler RedBull.com/SaltRush adresinden kayıtlarını yapabiliyor.

RED BULL SALT RUSH NEDİR?
Yarışmacıların 20 kilometrelik parkurda dayanıklılıklarının, tuz üstünde kayarken de yeteneklerinin sınanacağı bir yarış olan Red Bull Salt Rush, aynı zamanda tüm yarışmacılara çok farklı bir deneyim sunuyor. Kitesurf sporunu Ege ve Akdeniz kıyılarından daha önce kitesurf yapılmamış Tuz Gölü'ne taşıyan etkinlikte, yarışmacılar rengarenk kite'ları ile alışılagelmemiş bir yarışa girişecek. Tuz ve su üzerinde kitesurf slalom disiplininde gerçekleştirilecek etkinlikte sporcular tarihin ilk Red Bull Salt Rush kazananı olmak için mücadele edecek.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum