Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Şimdi de Bodrum'da

EGEOLAY/Otelcilik sektöründe profesyonelliği geliştirmek, yardımlaşma ve iletişimi kuvvetlendirmek, sorunlara çözümler aramak, otel yöneticiliği mesleğine düzen getirmek amacıyla kurulan Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Türkiye genelinde yayılmaya devam ediyor.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Şimdi de Bodrum'da
Editör: Ege Olay
01 Haziran 2022 - 11:40
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Türkiye’nin önemli turizm merkezi Bodrum’da da POYD Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulunu resmen hayata geçirdi.

Dünyanın farklı turizm ülkelerinde de üyeleri bulunan ve Türkiye’de İstanbul, İzmir, Bursa ve Mersin’de Bölgesel Yürütme Kurulu oluşturan POYD'nin Bodrum BYK temsilciliğini ise Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin üstlendi.

BODRUM ÖNEMLİ BİR MERKEZ

Konu hakkında açıklama yapan POYD Başkanı Ülkay Atmaca, POYD Bodrum BYK’yı resmen açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bodrum’un Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Atmaca, “POYD olarak Bodrum’da bir temsilciliğimizin bulunması bizim için önemliydi. Yaptığımız çalışma sonucunda Bodrum BTK’yı hayata geçirdik. Bodrum’daki otel yöneticilerini çatımız altına bekliyoruz. Sevgili Yiğit Girgin’in de POYD ailesine önemli katkılar sunacağına eminiz” dedi.

POYD ailesinin büyümeye devam edeceğini dile getiren Atmaca: “POYD olarak otel yöneticilerinin ve ülke turizminin gelişimi için varız. Aktif bir yapıya sahip olduğumuz için Türkiye geneline yayılmak da istiyoruz. Bölgelerdeki üye sayımız arttıkça Türkiye genelindeki bölgesel yürütme kurulu sayımızı da artıracağız” diye konuştu

POYD Bodrum BYK temsilcisi Yiğit Girgin de “POYD gibi profesyonel otel yöneticilerinin bir araya geldiği dinamik bir yapının içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Derneğimizi Bodrum’da en iyi şekilde temsil edeceğiz. POYD Bodrum BYK, Bodrum ve Türkiye turizmine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum