Pizza Pizza yeni dönemde Terra Pizza ismiyle 3 yılda 350 şubeye ulaşacak

EGEOLAY/Kurulduğu 1995 yılından itibaren pizza severlere hizmet veren Türkiye’nin ilk zincir restoranlarından Pizza Pizza, 25. yılına girerken geniş kapsamlı büyüme, gelişme ve kurumsallaşma sürecini başlattı. Marka stratejisi ve kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak ismini Terra Pizza olarak yenileyen Pizza Pizza, yatırımlarını da artırarak 3 yılda 350 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Pizza Pizza yeni dönemde Terra Pizza ismiyle 3 yılda 350 şubeye ulaşacak
Editör: Ege Olay
30 Temmuz 2019 - 11:14
Türkiye’nin ilk pizza zincirlerinden, birçok ilke ve yeniliğe imza atmış Pizza Pizza, 25. yılına girerken geniş kapsamlı bir büyüme, genişleme ve kurumsallaşma süreci başlattı. Marka stratejisini geliştirme ve kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında ismini de Terra Pizza olarak yenileyen marka, pizza severleri bir pizzanın etrafında buluşmaya davet ediyor.

Terra Pizza ismini; dünya, toprak, yer anlamına gelen “Terra” kelimesinden alıyor. Terra Pizza benzersiz lezzeti, yeni konsepti ve ismi ile pizza severlerin keyifli anlar yaşamalarına ortak olmak istiyor ve yeni dönemde tüketicilerine “Gel Beraber Olsun” diyor.

 

43 şehirde 130 restorana sahip

Pizza Pizza bugün Türkiye’de 43 şehirde 130 restoranıyla hizmet veriyor ve 1000’in üzerinde kişiye istihdam sağlıyor. AVM’lerde ve Ege Bölgesinde bir numaralı pizza markası olan Pizza Pizza; Türkiye genelinde ise iki numaralı pizza zinciri. Merkezi yapısı ve kalite anlayışı ile benzersiz lezzetini milyonlara ulaştırıyor. Terra Pizza ismiyle de, daha fazla pizza severe ulaşabilmek için 3 yılda 350 restorana ulaşmayı hedefliyor.

“Yeni yatırımlarımızla çok daha hızlı büyüyeceğiz, 3 yılda 350 restorana çıkacağız ve ciromuzu 4 kat arttıracağız”

Terra Pizza CEO’su Emre Kurtoğlu, yeni döneme ilişkin yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz aylarda yeni vizyonumuz çerçevesinde çok heyecan verici ve detaylı çalışmalar yaptık. Pizza Pizza kuruluşundan beri Türkiye’yi pizza kategorisinde birçok yenilikle tanıştırdı ve pizza severlere kaliteli, lezzetli ürünler sundu. Terra Pizza olarak da kalite anlayışımızdan ödün vermeden sektöre yenilikler getirmeye devam edeceğiz. Müşteri memnuniyeti en önemli önceliğimiz. Yeni marka stratejimizi oluştururken de müşteriyi hep merkeze aldık.   Yatırımlarımızı artırıyoruz, 3 yılda 350 restorana ulaşmayı hedefliyoruz. Ciromuzu 4’e katlayacağız ve ek 2500 kişilik istihdam sağlayacağız. Bizim için pizza yemek bir seremoni ve biz de farklılaştıracağımız ürünlerimizle, restoran deneyimimizle tüketicimizin pizza yeme anlarını bir şölene çevireceğiz.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum