Park Orman Narlıdere bahara hazırlanıyor!

EGEOLAY/Pandemi koşullarında yatırımlarına ara vermeyen Narlıdere Belediyesi, ilçenin oksijen deposu Ali Onbaşı Deresi üzerinde oluşturulan Park Orman Narlıdere projesini tamamladı. Yayaların bisikletçilerin ve kampçıların yeni merkezi olacak tesisin bahar aylarında hizmete açılacağı belirtildi. Başkan Ali Engin “Şehre 1 kilometre uzaklıkta, doğa ile iç içe bir tesisi ilçemize kazandıracağız” dedi.

Park Orman Narlıdere bahara hazırlanıyor!
Editör: Ege Olay
18 Ocak 2021 - 14:13
DOĞA İLE İÇ İÇE
Fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Narlıdere Belediyesi, Ali Onbaşı Deresi üzerinde yapımı devam eden Park Orman Narlıdere projesini tamamladı. Onlarca farklı türde ağaç ve endemik bitkinin içinde kurulan tesis; yayaların, bisiklet ve motor grupları ile kampçıların dinlenme merkezi olacak. Şehir merkezine sadece 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan tesis, bahar aylarında resmi olarak hizmete açılacak.
 
“YENİ ÇEKİM MERKEZİ YARATTIK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “İzmir’in ve Narlıdere’nin oksijen deposu Ali Onbaşı Deresi’nin etrafında, doğa ile iç içe, ilçemize yakışır bir tesis oluşturduk. Yayalar, bisikletçiler ve kampçılar için yeni bir çekim merkezi yarattık. Çok yakında hizmete açacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum