Özgür Özel: Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirilen çocuğun Soylu'yla fotoğrafı var

EGEOLAY/Trabzon'da Erdoğan'ın mikrofonu verdiği çocuk hakkında konuşan CHP'li Özgür Özel, "Kılıçdaroğlu'na hakaret eden çocukla Soylu'nun daha önce çekilmiş fotoğrafı var” dedi.

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirilen çocuğun Soylu'yla fotoğrafı var
Editör: Ege Olay
31 Ocak 2022 - 14:04

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Trabzon'daki bir toplu açılış töreninde sahneden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "hain" diyerek hakaret eden çocukla daha önce çekilmiş fotoğrafları olduğunu söyledi. Özel, olayı "mizansen" olarak tanımladı.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına katılan Özel, "Soylu, bu kardeşimizi ve potansiyelini, ağzının laf yaptığını, konuşabileceğini ve etrafındaki siyasi söylemlerden nasıl etkilendiğini biliyor" dedi.

“Kılıçdaroğlu'na hakaret eden çocukla Soylu'nun daha önce çekilmiş fotoğrafı var” diyen Özel, çocuğun tek başına güvenlik duvarını aşıp sahneye çıkmasının mümkün olmadığını ve birilerinin rızasıyla sahneye alındığını söyledi.
 

BAKAN SOYLU SAVUNMUŞTU

İçişleri bakanı Süleyman Soylu ise dün akşam saatlerinde Twitter'da yaptığı paylaşımda çocuğa söyletilen sözleri savunarak,Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı.

Bakan Süleyman Soylu, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“ Bir çocuk ağlar, Cumhurbaşkanı merak eder. Çocuk, derdini anlatır ve ardından Cumhurbaşkanımızın elinden mikrofonu kapmak ister. Herkes çocuğun atikliğine tebessüm ederken lider, çocuğu kırmaz... Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. "Çocuktan al haberi.”(Birgün)

YORUMLAR

  • 0 Yorum