Onuncu Yılda Onuncu Ödül

EGEOLAY/İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğrencileri yine büyük bir başarıya imza atarak onuncu ödüllerini kazandılar.

Onuncu Yılda Onuncu Ödül
Editör: Ege Olay
29 Aralık 2020 - 14:01

Türkiye reklamcılık sektörünün uzun yıllardır devam eden yarışmalarından biri olan Kristal Elma Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarının yaratıcılıklarını sergiledikleri yarışma farklı kategorilerde çok sayıda ajansın ve profesyonellerin kıyasıya mücadelesine her yıl ev sahipliği yapıyor. Reklamcılık sektörü için büyük prestij özelliği taşıyan yarışmada son üç yıldır üniversiteler için genç kategorisi de açıldı. 

Genç Kristal Elma kategorisinde yine çok sayıda üniversiteden ekip zorlu bir rekabet yarışına girdi. Finansal Okur Yazarlık konusunda farkındalık oluşturmak üzere hazırladıkları reklam kampanyaları ile Üniversitemiz Sosyal ve beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerimiz Mehmet Can Çiftçi ve Aslı Coşar ilk beş ekip arasında girerek finalde sunum yapmaya hak kazandılar. 21 Aralık 2020 Pazartesi günü çevrimiçi olarak sektör uzmanlarından ve akademisyenlerden oluşan jüriye yapılan sunumlar sonucunda öğrencilerimiz ödül almaya hak kazandılar.       

25 Aralık Cuma günü Reklamcılık Vakfı’nın düzenlediği Kristal Elma Yarışması ödülleri pandemi nedeni ile sosyal medyadan açıklandı. Heyecanlı bekleyişin ardından öğrencilerimiz projeleriyle Gümüş Elma ödülünü kazanarak yarışmadaki ikinciliği kucakladılar. 

Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin ulusal çaplı öğrenci yarışmalarında son yıllardaki aldığı başarılar hızlanarak devam ediyor. Ödül kazanan öğrencilerimizin danışmanı  Medya ve İletişim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erdem GEÇİT, öğrencilerimizin sektöre atılırken aldıkları bu ödüllerin çok değerli olduğunu, deneyim kazanmaları açısından da önemli faydalar sunduğunu belirtti. Ayrıca ödüllerin Üniversitemiz, Fakültemiz ve Bölümümüzün tanıtımına da katkı sağladığını dile getiren Geçit, kazanılan ödülün Üniversitemizin onuncu ödülü olduğunu, kuruluşunun onuncu yılında bu ödülün çok anlamlı olduğunu ifade etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum