Ömer Ekşi CHP'den Bornova Aday Adayı Oldu

EGEOLAY/CHP’li Ömer Eşki Mart 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İzmir Bornova Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ömer Ekşi CHP'den Bornova Aday Adayı Oldu
Editör: Ege Olay
08 Aralık 2023 - 22:33
Dağa yaşanılabilir bir Bornova için yola çıkan Ömer Eşki Dosyasını CHP Bornova  İlçe Başkanlığına teslim edecek. 9 Aralık Cumartesi ( Yarın ) Bornova İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yapacak olan genç siyasetçi, Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları Başkanlığı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları sekreterliği yaptı. Eğitim hayatını başarılı bir şekilde tamamlayan CHP’li Ömer Eşki, Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.Yaşar Üniversitesi’nde Enerji Hukuku ve Ege Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisanslar yaptı.Yenilenebilir enerji üzerine çalışmaları bulunuyor.
 
Öte yandan TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası’nda iki dönem oda yöneticiliği ve TMMOB üst kurul delegelikleri yaptı. Amatör Futbol kulübü yöneticiliği deneyimi bulunurken yerel gazetelerde köşe yazarlığı yaptı.18 yaşından beri Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliği bulunmaktadır.
 
Sadece bununla sınırlı kalmadan Birleşik Kamu-İş’e bağlı Tüm Yerel-Sen Sendikası’nda 2021-2023 tarihleri arasında şube başkanlığı yapan Eşki  beraber çalışacağı ekip ile birlikte Bornova için hazırladığı projeleri kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor. Evli ve bir kız çocuk babası.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Serkan topal
    1 ay önce
    Degerlerimize sahip cikan iscinin yaninda olan biri
  • arda kuru
    4 ay önce
    tanıdıgım en gereksiz insan bırakın başkan olmayı belediyenin önünden bile geçirmem
  • Necati kürüm
    4 ay önce
    İnsanları karalayıp genclere yazık etmeyelim