Okullar kapandı havuz keyfi başladı

EGEOLAY/Bayraklı Belediyesi yüzme havuzu okulların kapanmasıyla birlikte faaliyete başladı. 5-15 yaş arasındaki çocuklara kursların düzenlendiği havuzdan Cumartesi kadınlar, Pazar günü ise aileler faydalanabiliyor. Belirli gün ve saatlerde de engelliler havuzdan ücretsiz yararlanıyor.

Okullar kapandı havuz keyfi başladı
Editör: Ege Olay
23 Haziran 2019 - 12:37
Spor İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi çocuklara yüzme eğitimi verecek. Geniş katılımın olduğu yüzme kursuna bu yıl 700 öğrenci müracaat etti. Hafta içi başlayan eğitimlere 5-15 yaş arasındaki çocuklar katılabiliyor. Bugüne kadar yaz spor okullarında yüzme kursuyla binlerce çocuğa yüzme öğreten Bayraklı Belediyesinde yeni sezonu coşkuyla karşılayan çocuklar, sıcak havalarda havuz keyfi yaparak, hem yeni arkadaşlıklar ediniyor hem de hoşça vakit geçiriyor. Çocuklar Salı – Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftada 2 gün bir saat olarak eğitime katılıyor.

ENGELLİLERE ÜCRETSİZ 

Engelli vatandaşlar Bayraklı Belediyesi yüzme havuzundan ücretsiz faydalanabiliyor. Bu kapsamda Cumartesi ve Pazar günleri 08:30 - 10:30 saatleri engellilere tahsis edildi. Kadınlar Cumartesi günleri 10:30-17:30, aileler ise Pazar günü 10:30-17:30 saatleri arasında havuzdan yararlanabilecek. Kurs için kayıtlar Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünde devam ediyor. Kayıt için yüzebilir onaylı sağlık raporu, kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf istenirken, detaylı bilgiye 0232 371 23 00 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum