Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

EGEOLAY/Yeni yılın ilk oturumu için toplanan Balçova Belediyesi Meclisi ilginç bir ziyarete tanıklık etti. Balçova’daki fakültelerde eğitim gören ve yurtlarda yaşayan öğrenciler ellerinde çiçeklerle belediye meclis toplantısına geldi.

Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret
Editör: Ege Olay
07 Ocak 2020 - 10:26
Öğrencilerin hayat şartlarının zorlaşması ve son günlerde yaşanan olaylar birçok kurum ve kuruluşun öğrencilere ilgisini de artırdı. Birçok belediye öğrenciler için kampanyalar başlatırken gıda firmaları da öğrencilerin temel gıdaya ulaşması için indirim ve kampanyalar düzenlendi. Öğrenciler ise Balçova’da farklı bir girişimde bulunarak Balçova Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısına katıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp, Hukuk, İlahiyat Fakülteleri ile Hemşirelik ve Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri ellerinde çiçekler ile Balçova Belediyesi’nin toplantısına gelerek belediye meclis üyelerine ve Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’ya teşekkür etti.

Meclis toplantısı öncesi öğrenciler adına bir konuşma yapan Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Mustafa Güzel “Bizler 4 yıllığına Balçova’da yaşayıp gidiyoruz. Ama Balçova Belediyesi her sorunumuzda yanımızda oluyor. Bizden önce eğitim alan öğrenciler de bizim gibi sürekli belediyenin desteğini görmüşler. Biz de öğrenciler ile ilgili konular konuşulurken iyi örneklerinde gündeme gelmesi için buraya gelmeye karar verdik. Belediye Başkanımıza, meclis üyelerimize ve buraya gelmemize aracı olan aynı zamanda sürekli bizim dertlerimizle ilgilenen meclis üyemiz Gülten Bilgi ablamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret dolayısı ile hem onurlandıklarını hem de gururlandıklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ise “Biz burada kamunun gücünü kullanıyoruz. Bu gücü, geleceği emanet edeceğimiz gençlerin eşit eğitim alması için kullanmak bizim için en doğrusu. Balçova Belediyesi 15 yıldır olduğu gibi bundan sonra da başınız her sıkıştığında sizlerin yanında olacak. Bu meclisin her üyesi sizin için tüm imkanlarını seferber etmek izin hazırdır. Sizden tek isteğimiz okulunuzu başarıyla bitirip bu ülke için geleceğimiz için faydalı hizmetler vermenizdir” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum