Ödemiş'te Mustafa Turan rüzgarı esiyor!

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan yoluna doludizgin devam ediyor. Son yapılan ankette en yakın rakibinin 4,7 puan önünde ilk sırada yer alan Turan, Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde Ödemiş’te bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Ödemiş'te Mustafa Turan rüzgarı esiyor!
Editör: Ege Olay
22 Mart 2024 - 11:35
CHP’deki değişim rüzgarının Ödemiş’teki yansıması olarak “Genç, dinamik, çalışkan Başkan” çıkışının yanı sıra “Güçlü meclis güçlü Ödemiş” anlayışıyla alanında uzman isimlerden oluşan Belediye Meclisi Aday Listesi ile yerel seçim sürecine damga vuran CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği içinde hayata geçireceği projelerle de ön plana çıkıyor.
 
TURAN ANKETLERDE İLK SIRADA!
Her geçen gün artan bir ivmeyle, geniş katılımlı ve coşkulu seçim çalışmalarıyla ilerleyen Turan’ın yükselişi anketlere de yansıdı. Geçtiğimiz günlerde Algoritma Araştırma tarafından bilgisayar destekli telefon anketi yöntemiyle yapılan ankette ilk sırada CHP’nin adayı Mustafa Turan yer aldı. 20 Mart’ta sonuçlanan ankete göre Mustafa Turan’ın oy oranı %38,3, AK Parti ve MHP’nin “Cumhur İttifakı” Ortak Adayı Ali Hadim’in oy oranı %33,6, Demokrat Parti’nin adayı Dilek Acar Güleç’in oy oranı %19, İYİ Parti Adayı Güven Kılıç’ın oy oranı %3,9, diğer adayların da toplam oy oranı %3,7 ve Dem Parti Adayı Nezir Kabak’ın %1,5 olarak belirlendi. 
 
YÜKSELİŞ SÜRÜYOR FARK ARTIYOR
2019 ve 2023 yıllarındaki seçimlerde oy tercihlerinin de sorulduğu telefon anketinde çıkan tablo önceki anketlerde de ilk sırada yer alan Turan’ın yükselişinin sürdüğünü ve farkı daha da artırdığını gösteriyor. Turan, 31 Mart’ta da sandıktan ilk sırada çıkarsa Cumhuriyet Halk Partisi, Ödemiş’te ilk kez iki dönem üst üste seçim başarısı yaşamış olacak. 
Adaylığının açıklandığı ilk günlerde partinin Ödemiş’teki önde gelen isimlerinin de tam desteğini alan ve bu destekle yoluna devam eden Turan, 19 yıl boyunca Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra halkla iç içe samimi diyalogları, Ödemiş ve belediyecilik için verdiği net mesajlarla ve birleştirici tutumuyla adından söz ettiriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum