Narlıdereli çocuklara kreş müjdesi

EGEOLAY/Okul öncesi eğitim yatırımlarına hız veren Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk kreşi 19 Eylül Perşembe günü, saat 18.00’de Yaşar Kemal Tesisleri içinde açacak. Başkan Ali Engin, "Okul öncesi eğitime önem veriyoruz. Bu doğrultuda belediyemize ait ilk kreşi de çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunuyoruz. Herkesi açılışa davet ediyoruz" dedi.

Narlıdereli çocuklara kreş müjdesi
Editör: Ege Olay
15 Eylül 2019 - 11:56
AÇILIŞ 19 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ

Okul öncesi eğitim yatırımlarına hız veren Narlıdere Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk kreşi 19 Eylül Perşembe günü hizmete açacak. 2. İnönü Mahallesi’ndeki Yaşar Kemal Tesisleri içinde inşaat çalışmaları tamamlanan kreş, saat 18.00’de düzenlenecek törenle, resmi olarak eğitim öğretime başlayacak. Törende çocuklar için yüz boyama, balon ve palyaço eğlenceleri sunulacak.

70 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

İnşaat çalışmaları tamamlanan kreş, dört sınıf olarak tasarlandı. 70 öğrenci kapasitesine sahip eğitim yuvasında, uyku odası, yemekhane, yönetici odası ve mutfak da yer aldı. Okulun bahçesi ise çocuk oyun alanı olarak ayrıldı. Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa edildi. 



“HERKESİ DAVET EDİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıderemize ve çocuklarımıza çağdaş bir anaokulu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul öncesi eğitime önem veriyoruz. Bu doğrultuda belediyemize ait ilk kreşi de Perşembe günü çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunuyoruz. Herkesi bu anlamlı açılışımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

                            

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum