Reklam

Narlıdere'nin kurslarına büyük ilgi

EGEOLAY/ Narlıdere Belediyesi tarafından, vatandaşları kültür ve sanat etkinliklerine yönlendirmek amacıyla açılan kurslar bu yıl da büyük ilgi gördü.

Narlıdere'nin kurslarına büyük ilgi
Editör: Ege Olay
23 Aralık 2019 - 11:09
Geçen yıl 12 olan branş sayısı bu  yıl 21 oldu. Kursiyer sayısı ise 600 den 1100’e yükseldi. Başkan Ali Engin ''Kurslarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz ''dedi.

 

 KURS SAYISI 12'DEN 21'E ÇIKTI

 Kültür ve sosyal işler alanında çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediyesi’nin kültür sanat kursları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Başta zumba, tiyatro, diksiyon, ingilizce, keman, gitar ve bale olmak üzere , kurslara bu yıl bin 100 kursiyer kayıt yaptırdı.  Alanında uzman eğitmenlerin Atatürk Kültür Merkezi’nde verdiği kurslar için 238 30 01/ 1501 numaralı telefondan ve belediyenin web sitesi üzerinden detaylı bilgi alınabileceği belirtildi.



 ''TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

 Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ''Kurslarımıza yoğun ilgi sebebiyle kurs ve kursiyer sayımız her geçen gün artıyor. Belediye olarak sanat, kültür ve eğitim alanındaki çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kurslarımızla vatandaşlarımıza yeni beceriler ve hobi alanları edindirmeyi hedefliyoruz. Kurslarımıza tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz''dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum