Narlıdere'de fırınlara 'virüs' denetimi

EGEOLAY/Korona virüsün yayılmasını önlemek amacıyla bilgilendirme çalışmalarını ve denetimlerini sürdüren Narlıdere Belediyesi, gıda üretim merkezlerine yönelik kontrolleri artırdı. Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınları gezerek işletme sahiplerini ve çalışanları tek tek uyardı.

Narlıdere'de fırınlara 'virüs' denetimi
Editör: Ege Olay
05 Nisan 2020 - 16:21
“KURALLARA UYUN” UYARISI

Narlıdere Belediyesi, Koronavirüs’ün yayılmasını önlemek amacıyla sürdürüğü çalışmalar kapsamında, ilçe genelindeki üretim merkezlerini ve fırınları denetledi. İşletme sahipleri ve çalışanlar, satış kurallarına uymaları konusunda uyarıldı, yönetmelikler hakkınds bilgilendirildi. Ekipler; el temizliği başta olmak üzere hijyen koşullarına ve sosyal mesafe kuralına uyulmasına dikkat çekti. El temizliği ve ellerin sık sık yıkanması konusunda uyarı yapan uzmanlar, ekmeği paketleyen kişi ile para alışverişi yapan kişinin farklı olması gerektiğini söyledi. Ekipler, parayı elleyen kişinin ekmek ve diğer gıda ürünlerine kesinlikle dokunmaması uyarısı yaptı. Çalışanlardan mutlaka maske, eldiven ve bone takmaları istendi.



“MAKSİMUM ÖZENİ GÖSTERMELİYİZ”



Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Bilmediğimiz ve tanımadığımız bir düşmanla savaşıyoruz. Mücadeleyi kazanabilmek için maksimum özeni göstermeliyiz. Gıda satışlarında kurallara uymak bu açıdan çok önemli. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın dikkatli olmasını temenni ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum