Narlıdere'de atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor

EGEOLAY/Doğanın korunması ve çevreye zarar veren etkenlerin bertaraf edilmesi için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, bitkisel atık yağların toplanması için harekete geçti. Firmalarla imzalanan protokol gereğince, evlerdeki bitkisel yağlar tek merkezde toplanacak ve geri dönüşüme kazandırılacak.

Narlıdere'de atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor
Editör: Ege Olay
07 Kasım 2019 - 12:07
BU YIL HEDEF 15 TON

 

Bitkisel yağların geri dönüşüme kazandırılarak çevreyi korumayı hedefleyen Narlıdere Belediyesi, Kolza Biodizel ve Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama ve Geri Kazanım firmaları ile protokol imzaladı. Başkan Ali Engin ve firma yetkililerinin katıldığı protokol töreninde, bitkisel yağlar ile doğanın katledilmemesi adına mesajlar verildi. Ortak çalışma kapsamında, geçen yıl 10 ton bitkisel atık yağın toplandığı, bu yıl da 15 ton toplama hedefi koyulduğu belirtildi. Vatandaşlar, kendilerine en yakın muhtarlıklara giderek, atık yağlarını bırakabilecek.



DAHA GÜZEL VE DAHA TEMİZ BİR NARLIDERE İÇİN



Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “ Daha temiz bir dünyada yaşamanın gelecek nesillerin en doğal hakkı olduğunun bilincindeyiz, onların haklarını korumak bizlerin görev ve sorumluluğudur. İlçemizin daha güzel ve daha temiz olabilmesi adına çevreyi korumaya yönelik çalışmalarımız devam edecek.  Bu duygu ve düşüncelerle hayata geçirdiğimiz projemizin Narlıderemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum